Mouritsen Skilte

Annoncér på digitale storskærme i bybilledet – spred effektivt dit budskab til tusindvis af forbipasserende

Med vores digitale storskærme i bybilledet kan du nemt og effektivt annoncere i det offentlige rum.


Ved hjælp af outdoor reklamer på vores reklameskærme kan du nemt gøre opmærksom på dit brand, et særligt event eller et godt tilbud. Med outdoor annoncering kan du altså for ethvert budget styrke din forretning betydeligt. Vi har 40 reklameskærme placeret i 18 af de største danske byer. Her kan du sprede dit budskab til en omfangsrig gruppe mennesker hver eneste dag.

Vi kan skræddersy din reklame, så den passer til dit budget og din pengepung

Spørg Casper, han kan svare på det meste

 

Casper Levin Mouritsen

 

Direkte +45 23 95 06 10
cm@mskilte.com

 

Kontaktprisen på outdoor annoncering er lav sammenlignet med mange andre former for markedsføring. Vi giver kort og godt de gamle mediehuse baghjul og dig som annoncør nye muligheder for at blive set. Grundet den lave kontaktpris kan alle være med, og uanset dine markedsføringsbehov kan vi finde en løsning inden for outdoor annoncering, der giver mening for dig.


Alle digitale storskærme er placeret strategisk ved udvalgte indfaldsveje og trafikknudepunkter i 18 større danske byer. Det landsdækkende netværk af outdoor reklamer er skabt i et tæt samarbejde med partnere over hele landet, så du frit kan vælge lige præcis den skærm som er bedst for dig og din forretning. Vi arbejder blandt andet sammen med Citrusmedia.

Tre gode grunde til at vælge outdoor-reklamer

Kontaktprisen til nye kunder er lav


En utrolig stor mængde mennesker bliver mødt af vores storskærme hver eneste dag. Når du annoncerer på vores skærme, kan du derfor også blive eksponeret for massevis af potentielle kunder for en ganske beskeden pris.

Du får en specialtilpasset løsning


Vi har forskellige abonnementsløsninger på  outdoor reklamer og sammen kan vi finde frem til den løsning, der giver mest mening for dig og dit budskab. Vi har faste og lave priser på alle abonnementerne.

Outdoor reklamer er iøjnefaldende


Vores storskærme er strategisk placerede ved trafikale knudepunkter i 18 af de største danske byer. De er iøjnefaldende og bliver derfor spottet af en betydelig mængde forbipasserende. Outdoor reklamer vækker ganske enkelt opsigt.

Indhent tilbud på outdoor annoncering

 
 
 
 
 
 

Mouritsen Skilte hjælper dig med at sprede dit brand og dit budskab

 

Hos Mouritsen Skilte får du ikke blot outdoor reklamer til priser, hvor alle kan være med. Vi fungerer som din sparringspartner i forhold til hele din visuelle identitet og branding. Har du brug for råd og vejledning i forhold til andre former for annoncering, eller har du brug for hjælp til at (videre)udvikle din visuelle brandidentitet, sidder vi derfor også klar.

 

Ved hjælp af outdoor reklamer kan du nemt, billigt og effektivt sprede dit budskab til en stor gruppe mennesker hver eneste dag. Du kan benytte dig af denne form for markedsføring i flere forskellige sammenhænge. Du kan for eksempel bruge outdoor reklamer til at:

  • skabe kendskab til din virksomhed.
  • promovere et særligt event.
  • reklamere for et unikt tilbud.


Effektiv eksponering i 18 af de største danske byer

 

Vi kan ikke komme udenom, at vi hos Mouritsen Skilte ser et enormt potentiale i outdoor reklamer. Derfor har vi også sat ind på netop dette område. Vi tror på, at outdoor reklamer kan skabe en masse værdi for din virksomhed, uden at det behøver at ruinere dig.

 

I dag har vi storskærme i 18 af de store danske byer. Flere af dem er opsat i samarbejde med vores partnernetværk, og fælles for dem alle er, at de er strategisk godt placerede. Vores storskærme er sat op ved udvalgte indfaldsveje og andre trafikale knudepunkter, hvor de hver eneste dag bliver eksponeret for en enorm mængde forbipasserende.

 

Uanset hvor det giver mening for dig at annoncere, kan vi være behjælpelige med dine outdoor reklamer. Du kan enten vælge at fokusere din markedsføring på en enkelt by eller et enkelt område, eller du kan annoncere på flere af vores skærme. I fællesskab finder vi ud af, hvad der giver allerbedst mening for lige netop dig og din forretning.

 

Vi er din professionelle sparringspartner inden for visuel markedsføring

 

Hos Mouritsen Skilte kan vi være behjælpelige med alverdens former for visuel kommunikation. Hvad end du mangler nye facadeskilte, en blikfangende bilreklame eller du er interesseret i digitale skilte, kan vi hjælpe dig med at få eksponeret dit brand.

 

Du skal imidlertid ikke blot se os som dem, der rent praktisk gør dine forskellige former for reklamer til virkelighed. Vi er nemlig også din pålidelige sparringspartner, når det kommer til at (videre)udvikle din visuelle identitet og finjustere dit brand på denne front. Vi er dygtige grafikere og har dels en stor portion kreativitet og dels en stor mængde viden om kommunikation og markedsføring at trække på. Derfor kan vi også hjælpe dig med at skabe den rette visuelle identitet.

 

Er du interesseret i at høre mere om outdoor reklamer og muligheden for at annoncere på denne måde? Så tøv endelig ikke med at kontakte os.