Mouritsen Skilte

LED-skærmløsninger – fremtidens brandingmuligheder

 

- Med en flot LED-skærm i høj kvalitet kan du sprede dit budskab vidt og bredt

 

Enhver forbipasserende vil lægge mærke til det iøjnefaldende digitale skilt, og denne form for eksponering er derfor bestemt heller ikke at kimse ad.


Hos Mouritsen Skilte tror vi på, at digitale skilte er en vigtig del af fremtidens markedsføring. Derfor er vi naturligvis totalleverandør af netop digital skiltning over hele landet. Vi designer, udvikler og producerer kun storskærme og andre LED-produkter i den højeste kvalitet, og vi er i stand til at tilpasse de digitale skilte efter netop dine behov, krav og ønsker.

 

Der er aldrig to former for digital skiltning, der er ens. Vi skræddersyr derfor også altid løsningen specifikt til dig. Ja, vi ved godt, det lyder lidt som en floskel, men den er god nok – vi tilpasser altid løsningen til den enkelte kunde, så du får den digitale skiltning, der giver bedst mening for dig.

Kundecases med LED-skærmløsninger

Tre gode grunde til at investere i digitale skilte

Digitale skilte er blikfangere


Digitale skilte har ganske enkelt vist sig at være utroligt effektive i forhold til at fange forbipasserendes interesse. De er gode som blikfang, og du kan derfor også forvente at få masser af opmærksomhed og eksponering med et digitalt skilt.

Du kan nemt skifte budskab


Med digital skiltning kan du lade diverse forskellige budskaber køre i et loop, der giver mening for dig. Du styrer selv hvad, der bliver vist på dit digitale skilt, og du kan nemt skifte imellem forskellige annoncer efter behov.

Kan tjene sig selv ind


Hvis ikke du selv vil benytte dit digitale skilt 24 timer i døgnet, kan du lade andre annoncere på det igennem os. På den måde kan du (delvist) finansiere dit digitale skilt med dit digitale skilt. Desuden tilbyder vi attraktive leasingaftaler.

Indhent et uforpligtende tilbud på din nye skærmløsning

 
 
 
 
 
 

Få Mouritsen Skilte til at hjælpe med brandingen igennem digital skiltning

 

Digitale skiltning: Udendørs skærme med 3-5 års garanti. En skærm til digital skiltning skal kunne holde til en del. Den kommer til at være ude i vind og vejr, og derfor er det også ekstremt vigtigt, at den er fremstillet med den lange holdbarhed og slidstyrke for øje.


Hvis du gerne vil have en masse effektiv eksponering af din forretning, er et digitalt skilt det oplagte valg for dig. LED-skærmene fanger ganske enkelt vores opmærksomhed, og derfor er denne form for annoncering også utroligt effektiv.

 

Vi garanterer dig, at alle vores LED-skærme er bygget af nøje udvalgte kvalitetsmaterialer og komponenter, som kan modstå selv de strengeste vejrforhold her i landet. Kabinetterne er bygget i søvandsbestandigt aluminium og rustfrit stål. De er altså skabt til udendørs anvendelse og bliver produceret med fokus på, at de skal kunne give dig masser af eksponering i mange år frem.

 

Som udgangspunkt er der altid tre års garanti på skærme til digital skiltning. Tegnes der en serviceaftale, udvides garantien til hele fem år på komponenterne. Vi tør altså godt love dig, at du får en solid kvalitetsløsning, når du køber digitale skilte her hos os.

 

Vi samarbejder med markedets absolut bedste producenter og gør os ikke i andet end den højeste kvalitet, vi kan finde. Derfor leverer vi også LED-skærme, som er energieffektive, pålidelige i drift og som har en lang levetid. Vores samarbejdspartnere er specialiserede teknikere, som er fuldt ud kompetente til at servicere LED-løsningerne og rette op på eventuelle fejl, hvis sådanne måtte opstå.

 

Digital skiltning – priser, der er til at forstå på skærme, der kan tjene sig selv ind

 

Noget af det helt igennem geniale med digitale skilte er, at de kan være med til at tjene sig selv ind. Ja, du læste rigtigt. Når du køber en digital skiltningsskærm her hos os, er den din, men du har faktisk mulighed for at indgå en aftale med os, så vi kan udbyde annoncer på din skærm til andre af vores kunder.

 

Ved at indgå en samarbejdsaftale med os kan du tjene din LED-skærm helt eller delvist ind ved eksempelvis at bruge halvdelen af annoncetiden selv og lade andre bruge skærmen den anden halvdel af tiden. Det betyder effektiv eksponering af dit brand for en beskeden pris.

 

Hos Mouritsen Skilte gælder det desuden, at vi kan tilbyde leasingaftaler til en lav rente på digitale skilte. Du betaler således et mindre månedligt afdrag, og når du er færdig med at betale skærmen af, er den din. Selvom du måske ikke her og nu har kapitalen til at investere i en LED-skærm, kan du altså fortsat få glæde af den øgede synlighed, du kan få igennem digital skiltning.

 

Kontakt os for at høre mere om digital skiltning på skærme

 

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for at investere i digitale skilte? Så kontakt os endelig. Vi tager hellere end gerne en snak om dine behov og dit brand, så vi kan finde frem til den mest hensigtsmæssige løsning inden for digital skiltning på skærme.

 

Vi har mange års erfaring med digital skiltning, og derudover kan vi også være behjælpelige med eksempelvis facadeskilte og bilreklamer. Kort sagt kan vi klare alt inden for visuel kommunikation og branding.


Er du i tvivl om, hvordan du skal gribe den digitale skiltning an, står vi naturligvis klar til at komme med gode råd og vejledning. Vi er din pålidelige sparringspartner, når det kommer til visuel kommunikation, og du kan naturligvis også trække på vores kompetencer, når du har brug for sparring i forhold til, hvordan du får mest muligt ud af din digitale skiltning.