Mouritsen Skilte

Vinduesreklamer der vækker opsigt

 

- Få dit logo eller budskab på facaden med folie til vinduerne

 

Vinduesfolie


Vinduesfolie vækker opsigt og skaber opmærksomhed omkring din kampagne eller det mere permanente budskab. Vinduesreklame er for dig, som har brug for blikfang på facadevinduerne eller for dig, som bare ønsker at reklamere med et godt tilbud.

 

Den selvklæbende folie til vinduerne fås i præcis det design, og den størrelse som du ønsker – vi hjælper dig med at skabe den perfekte vinduesreklame. Har du store facadevinduer ud til en befærdet vej, men ønsker afskærmning, så er mulighederne også her mange. Vi tilbyder også solfilm til vinduerne, hvis du ønsker at mindske indtrængende sollys.


Glasdekoration


Med glasdekorationer kan der laves dekorative og funktionelle afskærmninger til dit kontormiljø. Vi kan fremstille transparente glas folier med motiv efter eget valg, hvor en stor glasrude til et møderum kan forvandles til hvad som helst - mulighederne med glasdekorationer er uendelige.

 

Vi tilbyder også glasdekorationer med matteret folie som primært bruges til dekoration og afskærmning. Dette gøres ved at foliere ruderne helt eller delvist med forskellige mønstre, geometriske former eller logoer.

Kundecases med vinduesfolie og glasdekoration

Hvad kan vi hjælpe dig med?

 
 
 
 
 
 

Har du brug for en sparringspartner inden for alle aspekter af visuel profilering? 

Vi designer, udvikler og producerer visuelle kommunikationsløsninger, der får dig og din virksomhed til at tage sig endnu bedre ud.