Mouritsen Skilte

Lysskilte - effektiv eksponering 24/7

Et lysskilt på facaden vil give dine besøgende et godt førstehåndsindtryk af dig og din forretning. Hos Mouritsen Skilte arbejder vi udelukkende med specialdesignede skilteløsninger. Vi laver et designoplæg baseret på din facade og fremstiller på baggrund af dette lysskilte, der indfanger essensen af din forretning og passer til bygningens arkitektoniske udtryk.

Med et custommade lysskilt fra Mouritsen Skilte kan du promovere din forretning hele døgnet – året rundt. Det gør ganske enkelt, at du bliver set. Dine lysskilte har imidlertid ikke blot til formål at være blikfangende. Lysskiltene på din facade er nemlig altafgørende for, hvordan folk opfatter din forretning. Derfor er de også værd at prioritere som en væsentlig del af din samlede visuelle identitet.

Vi dækker hele landet med landsdækkende montage.

Kundecases med lysskilte

Spørg Casper, han kan svare på det meste

Garanteret holdbarhed


For os er kvaliteten helt afgørende og med mange års erfaring i branchen ved vi hvad der skal til, for at fremstille lysskilte af højeste kvalitet. Så når vi siger lang holdbarhed, så kan du være helt sikker på at alle råmaterialerne er nøje udvalgt til det formål. Vi giver 3 års fuld garanti på hele lysskiltet og 5 års garanti på lysdioderne.


Vi smutter ikke over hvor gærdet er lavest. Vi bruger eksempelvis kun professionelle lavenergi lysdioder med lang levetid og en høj tætningsgrad, så dit lysskilt vedbliver med at lyse også efter garantiens udløb.


Vi er med andre ord din garanti for en solid kvalitet.

Tre gode grunde til at vælge lysskilte til facaden

Lysskilte virker som blikfang


Vi mennesker lægger ganske enkelt mere mækre til et lysskilt end til et almindeligt skilt, når mørket begynder at falde på. Derfor fungerer et lysskilt også som effektivt blikfang, der nok skal tiltrække masser af opmærksomhed.

Du bliver promoveret hele døgnet


Lysskilte er en væsentlig del af din visuelle identitet og er en af de vigtigste former for reklame overhovedet. Når du vælger et lysskilt til facaden, promoveres din virksomheden nonstop døgnets 24 timer – hele året rundt.

Facadeskilte med lys er elegante


Lysskilte til facaden er smukke. De kan belyses på mange forskellige måder, alt efter hvad der giver mening for dig og din forretning. Lysskiltene tager sig godt ud i langt de fleste sammenhænge, og rent æstetisk er de således også et godt valg.

Indhent et uforpligtende tilbud på dit nye lysskilt

 
 
 
 
 
 

Mouritsen Skilte hjælper dig med at udvikle din visuelle identitet

 

Når du vælger Mouritsen Skilte, kan du være helt sikker på, at vi er med dig hele vejen.


Fra første idé kommer på bordet, til dine lysskilte er opsat og tilsluttet, er vi ved din side. Når du vælger os til at designe, producere og montere dine lysskilte til facaden, er vi med dig hele processen igennem, og vi gør os naturligvis kun i skilteløsninger i absolut højeste kvalitet.

 

En god facadeskiltning er bestemt ikke at kimse ad, og vi tilgår derfor også enhver opgave med den største seriøsitet kombineret med en god portion kreativitet og personligt engagement.


Hos Mouritsen Skilte har vi mange års erfaring med visuel kommunikation og branding. Vi arbejder blandt andet med facadeskilte – her på siden af slagsen med lys i – men kan naturligvis også være behjælpelige med eksempelvis bilreklameroutdoor annoncering og LED-skærme.

 

Når du vælger os til at varetage din opgave, skal du imidlertid ikke ”blot” se os som dem, der gør dine reklamer til virkelighed. Vi er dygtige grafikere med masser af kreativitet og erfaring med kommunikation og branding at trække på. Derfor er vi naturligvis også din professionelle sparringspartner, når det kommer til (videre)udviklingen af din brandidentitet.

 

Med en skarp visuel identitet kan du skabe et unikt univers omkring dit brand. Du kan opnå genkendelighed og sikre dig, at alle ved, hvad lige netop du og din forretning står for. Dét er med til at gøre, at din virksomhed står endnu stærkere.

 

Har du brug for hjælp til at finjustere din visuelle identitet, eller skal du slet og ret have skabt en brandidentitet fra bunden af, er vi de rette at gå til.

 

Få specialdesignede lysskilte til facaden fra Mouritsen Skilte

 

Hos Mouritsen Skilte producerer vi kun efter individuelle ordrer. Du får altså en skræddersyet løsning tilpasset netop dig, din forretning og dit koncept, når du vælger os til at producere dit lysskilt.

Vi er med dig hele vejen igennem processen. Fra du begynder at overveje at investere i et lysskilt, til skilteløsningen er monteret, er vi ved din side. I samarbejde finder vi frem til, hvordan dit lysskilt helt præcist skal se ud, og her er der ikke så få ting endda at have for øje. Blandt andet skal du overveje:


  • Størrelsen på lysskiltet.
  • Belysningstypen.
  • Designet på skiltet.

 

Uanset hvilke krav og ønsker du har til dit lysskilt til facaden, kan vi hos Mouritsen Skilte være dig behjælpelig. Der er ikke dét, vi ikke kan klare inden for facadeskilte med lys, så kan du tænke det – ja, så kan vi producere det. Kontakt os blot for at drøfte din idé nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud.

 

Lysskilte i absolut højeste kvalitet

 

Vi kunne ganske enkelt aldrig drømme om at montere et lysskilt, der ikke lever op til vores egne høje forventninger til både design og kvalitet. Derfor kan du også forvente at få et skilt, der er i allerhøjeste kvalitet, når du vælger netop os til at producere og montere det.

 

Et lysskilt skal umiskendeligt kunne holde til en del, da det kommer til at være ude i vind og vejr.  Derfor er det også alfa og omega, at det er produceret med den høje slidstyrke og den gode kvalitet for øje. Vi ønsker at hjælpe dig med at øge din synlighed ikke blot nu, men også om mange år. Derfor er vi også kompromisløse, når det kommer til kvalitetsmaterialerne til vores lysskilte.

 

Kontakt os for at mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din visuelle kommunikation

 

Hvis du er interesseret i at øge din synlighed, effektivt eksponere dit brand og skabe større kendskab til dig og din forretning, er du landet det rigtige sted. Hos Mouritsen Skilte er vi nemlig din sparringspartner, når det kommer til branding og din visuelle brandidentitet.

 

Igennem blandt andet lysskilte til facaden kan vi hjælpe dig med at komme til at stå endnu stærkere. Vi kigger på dit brand og dit koncept og ud fra essensen af dette, kommer vi med vores bud på stærke kommunikationsløsninger, der sikrer effektiv eksponering til de rette mennesker.

 

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed? Vil du gerne øge kendskabet til dit brand ved hjælp af et gennemført lysskilt til facaden? Så kontakt os – så tager vi en snak om sagerne. Vi kommer naturligvis også gerne med et uforpligtende tilbud på dit lysskilt, så du ved, hvad du har med at gøre.