Mouritsen Skilte

Bilreklamer – gør firmabilen til en del af din brandingstrategi

Brug firmabilen som en kørende reklamesøjle. Har du nogensinde overvejet, hvor mange mennesker du passerer i din firmabil i løbet af en gennemsnitlig arbejdsuge? Det er sandsynligvis ikke så få endda. Hvad nu hvis du forestillede dig, at enhver, du passerede i trafikken, blev eksponeret for dit brand? Det kan lade sig gøre med en bilreklame.

Kundecases med bilreklamer

Ved hjælp af højkvalitetsfolie kan vi gøre din bil til en rullende reklamesøjle. Bilreklamen kan holde hele bilens levetid, så kontaktprisen for at nå nye kunder er utroligt lav. Hvis du overvejer, hvor mange mennesker din bil bliver eksponeret for i løbet af dens levetid, vil du hurtigt kunne se, at en bilreklame er en fornuftig investering.


Hos Mouritsen Skilte kan vi klare alt inden for reklame og folie til biler. Vi kan stå for både design, produktion og montering af din bilreklame, og hvad end der er tale om et simpelt firmalogo eller en omfattende wrapping af din bil eller vognpark, kan vi være behjælpelige.

Tre gode grunde til at vælge bilreklamer

De skaber blikfang i trafikken


Med en reklame på bilen vil du opleve, at flere lægger mærke til din firmabil i trafikken. Den rette reklamefolie fungerer som blikfang og sikrer, at du får eksponeret dit brand for endnu flere potentielle kunder.

Kontaktprisen er lav


Et stort antal mennesker ser dine bilreklamer, og derfor er kontaktprisen til nye kunder også virkelig lav. Din bilreklame sikrer dig eksponering 24 timer i døgnet – også når din bil holder stille – og tilmed koster den ikke alverden.

Kræver ingen vedligeholdelse


Dine bilreklamer skal blot vaskes, når bilen alligevel trænger. De har en lang levetid og kan faktisk holde lige så længe, som bilen selv. En bilreklame er derfor en langsigtet investering, der nok skal tjene sig selv ind.

Indhent et uforpligtende tilbud på din nye bilreklame

 
 
 
 
 
 

Hos Mouritsen Skilte får du en individuelt tilpasset reklameløsning


Bilreklamer er bestemt ikke at kimse ad, og vi tilgår derfor også enhver opgave med den største seriøsitet kombineret med en god portion kreativitet og personligt engagement. Når du vælger os til at designe, producere og montere dine bilreklamer, så er vi med dig hele processen igennem, og vi gør os naturligvis kun i folieringer af den absolut højeste kvalitet.


For os er en bilreklame ikke blot en bilreklame. Den er en del af din samlede visuelle identitet, og derfor er det også væsentligt, at den er tilpasset netop dit brand.


Hos Mouritsen Skilte kan vi ikke blot stå for at producere og montere din bilreklame, men også for at finpudse din brandidentitet og hjælpe dig med at finde frem til den mest ideelle form for reklamefolie i dit specifikke tilfælde. Vi er din grafiske sparringspartner, som sikrer, at essensen af dit brand kommer til udtryk igennem for eksempel dine bilreklamer. Du skal altså ikke ”blot” se os som din professionelle skiltetekniker, men også som din medspiller i forhold til udviklingen af din visuelle identitet. 


Med en reklame på bilen, lastbilen eller anhængeren får du nemt spredt budskabet om din forretning vidt og bredt. Hvor end du – og eventuelle ansatte – færdes, vil folk blive bekendte med dit brand. Selvom en kunde måske ikke har brug for dit produkt eller din service her og nu, så vil dit brand lagres i deres underbevidsthed med en bilreklame, og de vil sandsynligvis tænke på dig, næste gang de får brug for netop dét, du udbyder.  


For nogen er det tilstrækkeligt med et simpelt logo på bilen. For andre giver det mening at få hele firmabilen pakket ind i reklamefolie. Vi klarer alt lige fra mindre bilreklamer til komplet bilwrapping, så uanset hvilken type reklame på din bil du søger, kan vi være behjælpelige. 


Vi klarer alt inden for reklamer og folier til biler

 

Der er mange forskellige typer bilreklamer at vælge imellem - fra mindre bilreklamer til komplet bilwrapping. Hos Mouritsen Skilte kan vi naturligvis diske op med dem alle sammen. Hvad end der giver bedst mening for dig, dit brand og din bil, kan vi i fællesskab finde frem til den rette reklameløsning.

 

Vi står både for at designe din nye bilreklame på vores tegnestue i Silkeborg, for at producere reklamefolien og for til sidst at montere den på din firmabil. Vi er altså med dig hele vejen igennem processen med at få reklamefolie på bilen.

 

Reklame på bil – priser og tilbud

 

Det er desværre ikke muligt for os at komme med listepriser på bilreklamer. Prisen på reklamen på din bil afhænger ganske enkelt af en række forskellige faktorer. Blandt andet spiller størrelsen på bilreklamen naturligvis en rolle. Derudover kan forskellige typer folie have forskellige priser. Har du at gøre med den ene eller anden type specialfolie, vil prisen på din bilreklame som regel blive højere.

 

Vil du gerne have en pris på bilreklamen, skal du blot kontakte os. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på reklamefoliering af din firmabil, men det kræver, at vi kender lidt til omfanget af din opgave. Derfor vil vi også meget gerne høre fra dig, hvis du kunne tænke dig at få en blikfangende reklame på din bil.

 

Uanset hvilken type bilreklame der er tale om, gælder det, at bilreklamer er særdeles billige deres eksponeringsgrad og effekt taget i betragtning. Du kan nemt få en relativt billig bilreklame, som kan sikre dig, at mange tusinde potentielle kunder bliver bekendte med dit brand. Derfor må en bilreklame også siges at være en særdeles fornuftig investering.

 

Kontakt os for at høre mere om bilreklamer og visuel branding

 

Er du interesseret i at gøre din bil til en central del af din brandingstrategi? Så kontakt os endelig for at høre mere om mulighederne for at få en billig bilreklame monteret på din firmabil. På den måde kan du for en beskeden pris sprede kendskabet til din virksomhed, hvor end du færdes.

 

Vi fungerer som din sparringspartner i forhold til udviklingen af din visuelle identitet og kan naturligvis også være behjælpelige med meget andet end bilreklamerne. For eksempel kan vi også producere facadeskilte samt sørge for outdoor annoncering i 18 store danske byer.

 

Har du brug for rådgivning i forhold til gældende lovkrav for brug af specialfolier i trafikken, klarer vi naturligvis også dén. Kort sagt er vi din pålidelige samarbejdspartner, når det kommer til din visuelle identitet og branding.